breadcrumbs
  1. Home
  2. Continental Magyarországon
  3. Continental Automotive Hungary Kft.
  4. Veszprém
  5. Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém

Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém

 

A veszprémi gyár 1993-ban kezdte meg termelőtevékenységét. Elektronikus fékrendszerek komponenseinek fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk. Fejlesztőközpontunkban 2011 végén már több mint 260 mérnök dolgozott az elektronikus vezérlésű fékrendszerek- ABS, ESC – és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén. Munkánkat segíti a 2009 végén, Veszprémben átadott tesztpályája is, ahol elsősorban az itt fejlesztett rendszereket teszteljük.  Folyamatosan bővül a veszprémi gyár és Fejlesztőközpont, 2012-ben jelentős infrastrukturális beruházások fejeződnek be. A gyártóterület és az irodai terület 1500-1500 négyzetméterrel bővül és további raktárak is épülnek. Több mint 200 új munkahelyet teremtünk, melyből közel 60 fő a fejlesztési tevékenységet fogja erősíteni.

Biztos jövőt, szakmai fejlődési lehetőséget, versenyképes fizetést és megannyi további juttatást kínálunk.

Munkatársaink a béren kívüli juttatások mellett alkalmanként jutalomban és évi kétszeri prémiumban részesülnek, valamint részesednek a Continental konszern nyereségéből is.

Átlátható, teljesítményösztönző motivációs rendszerünkben, kollégáink teljesítményét, kompetenciáit rendszeresen értékeljük, és a kiváló teljesítményt és a jó ötleteket megfelelően díjazzuk.

Belső Karrierprogramunkban lehetőséget biztosítunk a szakmai fejlődésre. Egyes területeken „Job Rotation” program kínál alkalmat külföldi Continental vállalatoknál történő féléves kiküldetésre.

Képzési rendszerünk professzionális és minden területre kiterjed. Az oktatások során külön hangsúlyt fektetünk a szakmai tudás folyamatos bővítésére, a személyes hatékonyság növelésére, speciális számítógépes ismeretek átadására és a nyelvtudás folyamatos fejlesztésére. Kollégáinkat továbbtanulásukban is támogatjuk. Vezetői kvalitásokkal is rendelkező tehetségeink a Continental központi Vezetőképző Programjában bizonyíthatják rátermettségüket.Egy világszinten elismert, nagy múltú német cég biztonságos hátterét és szakmai tudásbázisát ajánljuk, ahol hosszú távú  karrierlehetőséget  kínálunk eredményes munkatársaink számára!

Jobs@Continental

A Continentalnál lévo összes nyitott pozíció áttekintése Jelentkezzen most!