breadcrumbs
  1. Home
  2. Continental Magyarországon
  3. Continental Automotive Hungary Kft.
  4. Veszprém
  5. Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém

Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém

 

A veszprémi gyár 1993-ban kezdte meg termelőtevékenységét. Elektronikus fékrendszerek komponenseinek fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk. Szoftver és szenzorfejlesztő központunkban 2014-től már több mint 400 mérnök dolgozik az elektronikus vezérlésű fékrendszerek- ABS, ESC – és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén. Munkánkat segíti a 2009 végén, Veszprémben átadott tesztpályája is, ahol elsősorban az itt fejlesztett rendszereket teszteljük. 2014 –től a Vehicle Dynamic  üzletág teljes körű projektirányítási felelősséggel ruházza fel az ESC-rendszerek tekintetében a veszprémi Fejlesztési Központot, azaz teljes, közvetlen vevői projektfelelősséget kapunk, - beleértve más lokációk, így a frankfurti központ  koordinálását is - melynek köszönhetően a Continental  vevőit teljes mértékben Veszprémből szolgáljuk ki a világ minden részén.

Biztos jövőt, szakmai fejlődési lehetőséget, versenyképes fizetést és megannyi további juttatást kínálunk.

Munkatársaink a béren kívüli juttatások mellett alkalmanként jutalomban és évi kétszeri prémiumban részesülnek, valamint részesednek a Continental konszern nyereségéből is.

Átlátható, teljesítményösztönző motivációs rendszerünkben, kollégáink teljesítményét, kompetenciáit rendszeresen értékeljük, és a kiváló teljesítményt és a jó ötleteket megfelelően díjazzuk.

Belső Karrierprogramunkban lehetőséget biztosítunk a szakmai fejlődésre. Egyes területeken „Job Rotation” program kínál alkalmat külföldi Continental vállalatoknál történő féléves kiküldetésre.

Képzési rendszerünk professzionális és minden területre kiterjed. Az oktatások során külön hangsúlyt fektetünk a szakmai tudás folyamatos bővítésére, a személyes hatékonyság növelésére és a nyelvtudás folyamatos fejlesztésére. Kollégáinkat továbbtanulásukban is támogatjuk. Vezetői kvalitásokkal is rendelkező tehetségeink a Continental központi Vezetőképző Programjában bizonyíthatják rátermettségüket. Egy világszinten elismert, nagy múltú német cég biztonságos hátterét és szakmai tudásbázisát ajánljuk, ahol hosszú távú karrierlehetőséget  kínálunk eredményes munkatársaink számára!

Állások

A Continental-nál elérhető nyitott pozíciók megtekintése Jelentkezés most