Continental Hungaria Kft. - Budaörs

Magunkról

1994-ben a Continental Hungaria Kft. kínálatába olyan fontos márkák kerültek be, mint a Continental, az Uniroyal, a Semperit, a Viking és a Mabor. 2001-re kiterjedt kereskedői hálózatunk révén már az ország egész területét lefedő ellátást építettünk ki. Ekkorra már több mint 25 nagykereskedővel és 400 kiskereskedővel álltunk kapcsolatban. 2003-ban a tehergépjármű-gumiabroncsok területén cégünk csatlakozott a Continental konszern nemzetközi non-stop mentési szolgáltatásához, a "ContiBreakdownService"-hez. Ebben az évben a motorkerékpárabroncsok forgalmazásával tovább bővült termékportfóliónk. 2005-ben a Continental Hungaria Kft. Budaörsre költözött, új számítógépes vállalatirányítási rendszert (SAP) vezettünk be, valamint elindítottuk az elektronikus ügyfélszolgálati rendszerünket, a ContiOnlineContact alkalmazást. Cégünk a 2009-es évben ismételten bővítette a termékportfolióját a tehergépjármű-abroncsok terén "ContiRe" márkanév alatt.

Ez az év a motorabroncsok forgalmazása terén is kiemelkedő volt, ugyanis a Continental részesedése túllépte a piac ötödét. 2010-ben a tehergépjármű-gumiabroncs üzletág bevezette a Continental online flottakezelő rendszerét. A Conti360° program révén teljes körű szolgáltatást biztosít az állapotfelméréstől kezdve az újrafutózáson át egészen a rendszeres költségjelentések elkészítéséig. A 2011-ben a raktár Ausztriából visszaköltözött Magyarországra, egyben ide települt az osztrák testvérszervezet teljes árukészlete is. A raktár valódi regionális szerepet kapott, több délszláv országba is szállít árut.

Amit kínálunk

A 2015-ben 31 főt alkalmazó Continental Hungaria Kft. a gumiabroncs piac meghatározó szereplője. Főként értékesítési, logisztikai és pénzügyi ismeretekben jártas szakembereket foglalkoztató munkáltató vagyunk.