ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. - Makó, Vác

Magunkról

A Continental cégcsoport munkaerő-megtartó szerepét bizonyítja, hogy a makói és váci székhellyel működő ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. 3000 főt meghaladó munkavállalói létszámmal évek óta Csongrád, illetve Pest megye egyik legjelentősebb foglalkoztatója.

A cég fő profilja a gumicsövek gyártása és szerelése (hűtő-fűtő csövek és üzemanyagtömlők), de mindemellett már Vácott és Makón is elkezdődött a műanyag termékek gyártása is. Ezen a területen az idei évben is több új beruházás várható. Új fröccsöntő gépek és hőformázó gépek is érkeznek, valamint elindul a műanyag gyorscsatlakozók szerelése.

A vállalat legnagyobb vevője a Volkswagen, Daimler és a BMW csoport, emellett a GM és a Ford, valamint a kamion üzletág számos képviselője.

Amit kínálunk

A Continental cégcsoport számára mindig is fontos volt a vevői igények legmagasabb szintű kielégítése, az új elvárásoknak való megfelelés. A hazai gyáregységek is ezt a küldetést követik és egyre több új autóipari vevőt szolgálnak ki. Folyamatosan bővül partnereink száma és egyes funkciók Németországból történő áttelepítése is folyamatban van. Ennek eredményeként került át a makói telephelyre a Közvetlen értékesítési és vevői központ, melynek köszönhetően ma már kereskedelmi és termékfejlesztési tevékenységet is végzünk.

A fejlesztések és a kiváló szolgáltatásminőség elismeréséül a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. második alkalommal nyerte el a General Motors minőségügyi díját 2014-ben, mely díjat a legmagasabb minőséget képviselő beszállítók kapják. Az innováció és az azt követő elismerések újabb lendületet adnak gyárunknak. 2015-ben kiemelkedő céljaink között szerepelnek további beruházások – termelési terület kibővítése, raktárbővítés – létszámnövelés, újabb projektek, a költséghatékonysági szempontok figyelembe vétele mellett.