Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém

Magunkról

A Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi telephelyén a világ valamennyi autógyártója részére magas minőségben állítunk elő biztonságtechnikai elemekhez különböző (motor, kerék-, perdület-, IBS és egyéb) szenzorokat. Emellett Fejlesztési Központunkban, valamint gépjármű tesztpályánkon az elektronikus vezérlésű fékrendszerek – ABS, ESC – és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgozunk. Központunk teljes körű projektfelelőse az ESC-rendszereknek, beleértve más lokációk, így a frankfurti központ koordinálását is, melynek köszönhetően a Continental vevőit teljes mértékben Veszprémből szolgáljuk ki a világ minden részén. Szenzorfejlesztési csoportunk az intelligens akkumulátor szenzor (IBS) tervezésének kompetencia központja.

Vállalatunknál 1750 munkatársat foglalkoztatunk, köztük több mint 400 szenzor- és szoftverfejlesztő mérnököt.

Gyárunk és Fejlesztési Központunk stratégiai fontosságú a Continental vállalatcsoport életében. Folyamatos beruházásokkal, technológiai és termékprofil bővítésekkel biztosítjuk, hogy vevőink számára a legjobb termékeket, és a legjobb minőséget nyújtsuk, ezáltal kiszámítható életet biztosítsunk munkatársainknak.

Amit kínálunk

Külön hangsúlyt fektetünk a szakmai tudás folyamatos bővítésére, a személyes hatékonyság növelésére. Az egyéni teljesítményt, kompetenciát rendszeresen értékeljük, és a kiválóságot, a jó ötleteket megfelelően díjazzuk. Támogatjuk a munkaidőn túli aktív sportolást. Munkatársaink és családjaik számára évente megrendezzük családi napunkat, és hagyományosan karácsonykor is együtt ünnepelünk. Emellett vállalatunk béren kívüli juttatási rendszere a nagymunkáltatói kategóriában tanúsítottan is a legjobbak közé tartozik.

Continental Járműrendszer-technikai mesterképzésen – amely a vállalat támogatásával a Pannon Egyetemen várja a hallgatókat – a legújabb autóipari rendszerek tervezéséhez és integrálásához szükséges ismereteket oktatják.