breadcrumbs
  1. Home
  2. Persberichten
  3. 10.10.2010

Audi en Continental partners Nederlandse Ski Vereniging

Oct 10, 2010

logo conti-skivereniging

Barneveld, Zondag 10 oktober 2010.

Tijdens de seizoenopening van de FIS World Cup snowboarden in het Limburgse Landgraaf zijn Audi Nederland, Continental Banden Groep en de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) een tweejarige verbintenis aangegaan.

Hierdoor is Audi Nederland per heden, official partner van de 100.000 leden tellende wintersportbond. Het bandenmerk Continental gaat een sponsorship aan. 

“Audi, Continental en de NSkiV zijn een uitstekende match. Techniek, passie en optimaal presteren onder winterse omstandigheden binden ons. Onze producten vullen elkaar aan waardoor wij alle drie optimaal kunnen profiteren van de samenwerking.”, aldus Frits Avis, algemeen directeur van de NSkiV.

Wil Giezenaar, Manager Marketing & Communicatie bij Audi Nederland: “Audi en wintersportwereld zijn met elkaar vergroeid. Al jaren sponsort Audi de Internationale Ski Federatie (FIS) en nu dus ook de Nederlandse bond. Audi gaat niet alleen de topsporters zoals Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij ondersteunen maar zal zich ook richten op de 100.000 wintersporters die lid zijn van de NSkiV.” 

“De NSkiV heeft veiligheid hoog in haar vaandel staan en wij ook. Op weg van en naar de wintersport is een goede winterband letterlijk onmisbaar, de aanstaande winterbandenplicht in Duitsland maakt dit extra duidelijk. De NSkiV heeft de toegang tot die wintersporter. Alleen om die reden is het al belangrijk om samen te werken”, volgens Ton Coppus, Manager Marketing & Communicatie van Continental.

Contact:

Marketing & Communicatie
Continental Banden Groep B.V.
Postbus 11
3770 AA Barneveld
Telefoon: +31 (0) 342 497 282
Fax: +31 (0) 342 497 960
E-Mail: persinfo@conti.nl

_____________________________ 

Download Persmededeling (Word)

_____________________________

Mediadatabank op www.mediacenter.continental-corporation.com