breadcrumbs
  1. Home
  2. Comunicate de presă
  3. Elektrobit Automotive

Continental finalizează achiziţia Elektrobit Automotive

Jul 1, 2015

  • Achiziţia extinde cunoştinţele de specialitate Continental pentru software şi sisteme
  • Aproximativ 1.900 de profesionişti excelenţi din domeniul software-ului vor aduce un plus de valoare echipei de dezvoltare

Hanovra/Erlangen, 1 iulie 2015 Continental Corporation a finalizat achiziţia grupului Elektrobit Automotive, deţinut înainte în totalitate de către Elektrobit Corporation din Helsinki, Finlanda. Acţionarii Elektrobit Corporation au aprobat achiziţia în data de 11 iunie iar perioadele de aşteptare antitrust relevante au expirat la sfârşitul lunii iunie. Prin această achiziţie, furnizorul internațional de produse auto, producătorul de anvelope și partenerul industrial Continental îşi extinde cunoştinţele de specialitate legate de sisteme şi software pentru soluţii în industria auto. Elektrobit Automotive este specializată în soluţiile software foarte inovatoare.

Descarcă fotografia JPG

În cadrul Elektrobit Automotive (inclusiv asocierea în participaţiune e.solutions GmbH), aproximativ 1.900 de profesionişti dezvoltă soluţii puternice pentru funcţii complexe, controlate prin software, ale vehiculelor, precum şi sisteme avansate pentru asistarea şoferului şi sisteme de infotainment, pentru producători auto şi furnizori de sisteme de top. Cu această achiziţie, Continental îşi îmbunătăţeşte capacitatea de dezvoltare şi îşi valorifică dezvoltarea tehnologică de sisteme pentru condusul automat. În prezent, Continental are 11.000 de angajaţi în domeniul dezvoltării de software.

Persoană de contact pentru presă

Hannes Boekhoff
Vice President Media Relations
Continental AG
Telefon: +49 (0) 511 938-1278
Mobil: +49 (0) 170 762 73 26
E-mail: hannes.boekhoff@conti.de


Comunicat de presă